Abonnementen

De hele dag of af en toe een uurtje. Met een abonnement kun je onbeperkt genieten van de avontuurlijke werelden van WILDLANDS. Een abonnement is een voordelige keuze als je vaker in WILDLANDS op avontuur wilt gaan. Vergelijk zelf!

  Abonnement Entreeticket kassa
0 t/m 2 jaar gratis gratis
3 t/m 9 jaar € 38,50 € 23,00
10 t/m 64 jaar  € 62,50 € 27,50
65+  € 58,00 € 26,00

 

Extra informatie voor abonnementhouders 

WILDLANDS heeft veel steunbetuigingen ontvangen en dat doet ons goed. We zijn blij dat de sluiting beperkt is gebleven tot twee weken. Je ontvangt als abonnementhouder automatisch een compensatie voor het aantal dagen dat het park gesloten is geweest tijdens de looptijd van je abonnement. Hiervoor hoef je dus niks te doen.

Informatie abonnementhouders  

Waar te bestellen

Koop je abonnement nu direct online in de abonnementenshop of aan de kassa.
Gespreide betaling per maand is mogelijk wanneer je je abonnement aan de kassa van WILDLANDS koopt. Voor meer informatie over betalen in maandelijkse termijnen, bekijk je de Voorwaarden abonnement WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.

Heb je een abonnement gekocht tijdens de sluiting van het park? Dan geven wij je een compensatie voor het aantal dagen dat het park gesloten is geweest tijdens de looptijd van je abonnement.

Koop hier je abonnement

Waar te verlengen

Verleng je abonnement nu direct online in de abonnementenverlengshop.
Een abonnement op WILDLANDS is een jaar lang geldig vanaf de dag van aankoop. Wil je weten tot wanneer je abonnement geldig is? Stuur een mail naar info@wildlands.nl of bel met +31 (0)591-850 855.

Je ontvangt uiteraard een compensatie voor het aantal dagen dat het park gesloten is geweest tijdens de looptijd van je abonnement. Hiervoor hoef je dus niks te doen. We hopen natuurlijk dat je je abonnement alsnog verlengd en nog lang vriend van ons dierenpark blijft!

Verleng hier je abonnement

Overige voordelen

Als WILDLANDS-abonnementhouder geniet je van extra veel voordeel, zoals: 

  • 50% korting op parken als Burgers' Zoo, Apenheul en Attractiepark Slagharen
  • 10% korting op horeca en souvenirs in WILDLANDS
  • Gratis toegang bij speciale events, zoals WILDnights

Bekijk alle voordelen

Abonnement opzeggen

Meer informatie over je abonnementsduur en het eventueel stop zetten van je abonnement vind je via onderstaande button.

Abonnement opzeggen