Horeca

Om op het juiste moment te kunnen pieken, is het van belang om goed te eten.

Ontbijt

Een goed ontbijt bevordert het geheugen, de concentratie en het humeur. Een gezond en gevarieerd WILDLANDS-ontbijt is dan ook de beste start voor een efficiënte vergadering. Het WILDLANDS-ontbijt is alleen te boeken in combinatie met een vergaderarrangement.

Lunchen

Een WILDLANDS-lunch geeft nieuwe energie voor elke vergadering. De mogelijkheden zijn eindeloos: van een lichte, voedzame maaltijd tot een uitgebreide lunch met koude en warme gerechten. Tussen de vergaderingen of lezingen even de zinnen verzetten in het park, met proviand voor onderweg; dan is de backpack lunch wat voor jullie. 

Buffetten

Samen genieten van de warme maaltijd is een prettige manier om elkaar te ontmoeten en weer even bij te praten. En omdat smaken nu eenmaal verschillen, biedt WILDLANDS keuze uit verschillende buffetten. WILDLANDS-buffetten kunnen geboekt worden vanaf 21 personen.

Diners

Dineren is vaak de bezegeling van een mooi samenzijn, of het nu gaat om een jubileum, feest, verjaardag, bijeenkomst of congres. Samen eten is gezellig, lekker én een prettige manier om de onderlinge banden aan te halen. De WILDLANDS-diners bieden menu’s voor alle gelegenheden en zijn te reserveren vanaf 21 personen.

Desserts

Als het erg warm is, zijn dieren als bavianen vast wel te porren voor een lekker hapje in een ijsblokje, maar verder is ijs als nagerecht toch vooral een ‘mensending’. En hoe je het ook noemt - dessert, toetje of nagerecht - een heerlijke maaltijd verdient een goede afsluiting. Keuze genoeg bij WILDLANDS! Onze WILDLANDS-desserts zijn te boeken vanaf 21 person