Familie & vrienden

In WILDLANDS draait het om verrassende ontmoetingen en onverwachte avonturen. Een expeditie door de werelden van WILDLANDS is het leukst met de hele familie, je vrienden of collega’s, zodat je al je verhalen en avonturen met elkaar kunt delen.

Voor zo’n wereldreis in één dag is proviand wel noodzakelijk. Naast de diverse horeca arrangementen in aanvulling op de entree, biedt WILDLANDS ook het All-in Arrangement.

All-in Arrangement

Met dit arrangement hoeft je niet meer na te denken over je proviand. Naast entree tot WILDLANDS kun je gedurende de dag gebruik maken van onbeperkt koffie/thee en een heerlijk lunchpakket. Klik hier voor meer informatie over het All-in Arrangement.

Feestavonden

In WILDLANDS draait het om verrassende ontmoetingen en onverwachte avonturen. Het is de perfecte locatie voor feesten in alle soorten en maten. Samen eten, drinken, speechen en wellicht de voetjes van de vloer, met uitzicht op het levendige Kompasplein en de werelden van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Bij WILDLANDS vieren we het leven. Vier met ons mee!

We denken graag mee om samen tot een feestprogramma te komen dat helemaal past bij uw wensen. Hier alvast enkele ingrediënten om het denken op gang te helpen.