Opnieuw duurzaamheidscertificaten voor WILDLANDS

WILDLANDS heeft het Green Key Goud Certificaat 2024 behaald. Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche. Daarnaast heeft het park ook opnieuw het keurmerk Duurzaam Gastvrij ontvangen. 

En Green Key kan op drie verschillende niveaus worden behaald; Brons, Zilver en Goud. Om het duurzaamheidskeurmerk Green Key te behalen moeten bedrijven voldoen aan verschillende duurzaamheidsnormen. Deze duurzaamheidsnormen focussen op verschillende bedrijfsonderdelen zodat verduurzaming plaatsvindt in de gehele bedrijfsvoering. WILDLANDS vindt duurzaamheid belangrijk en heeft het streven dat toe te passen in het bedrijf waar het mogelijk is. Denk aan zuinig omgaan met energie en water, milieuvriendelijk schoonmaken, recyclen en doordachte keuzes rondom biologische voeding en producten met een duurzaamheidskeurmerk.

Daarnaast heeft WILDLANDS ook het keurmerk Duurzaam Gastvrij ontvangen voor de bijdragen aan het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bedrijven met een Duurzaam Gastvrij keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Zo zal WILDLANDS altijd zuinig omgaan met energie en water. Denk hierbij aan het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen en verwarming.

WILDLANDS is erg trots dat de Green Key Goud en het keurmerk Duurzaam Gastvrij opnieuw zijn behaald!