Landal GreenParks

Combineer een avontuurlijk bezoek aan WILDLANDS met een weekend- of midweekverblijf op één van de parken van Landal GreenParks. Geniet na een dag vol avonturen van een diner op het park en kom daarna heerlijk tot rust in uw comfortabele accommodatie.

WILDLANDS Arrangement Landal GreenParks

Boek nu uw verblijf bij Landal GreenParks met het WILDLANDS arrangement en profiteer van een aantrekkelijke korting op de dagentree.

Kijk op www.landal.nl/wildlands voor meer informatie.

Hof van Saksen

Hof van Saksen - het meest stijlvolle vakantieresort van Nederland. Een prachtige omgeving is het decor waarin luxe boerderijen u een bijzonder onderkomen bieden. De service is uitgebreid en persoonlijk, het aanbod aan faciliteiten is ongekend veelzijdig. Met vijf restaurants, educatieve Kinder Academies, een schitterend vormgegeven Spa & Wellness en een uniek design zwembad met wildwaterbaan is Hof van Saksen een oase van luxe, comfort en plezier.

www.hofvansaksen.nl

Landal Aelderholt

In de bosrijke omgeving van de Mepperdennen ligt dit park, waar het heerlijk ontspannen is bij uw bungalow midden in de natuur. Vanaf uw bungalow fietst u zo naar hunebedden, bossen, veen en mooie dorpjes. En de kinderen, die vermaken zich urenlang in het grote indoorspeelparadijs of in het zwembad met een glijbaan van wel 60 meter lang.

www.landal.nl/aelderholt

Landal De Bloemert

De omgeving van dit park combineert het beste van twee provincies: het Drentse platteland en het Groningse Zuidlaardermeer. De bungalows, in het bos of aan het water, vormen een ideale uitvalsbasis voor talloze activiteiten op het park en in de omgeving. En na alle natuurschoon is daar Groningen op 15 kilometer afstand voor uw portie cultuur en stedelijk vertier.

www.landal.nl/debloemert

Landal Het Land van Bartje

Op de Hondsrug in de Drentse bossen ligt dit familiepark, voorzien van vrijstaande en veelzijdige accommodaties. Geniet van de vele faciliteiten op het park. Lekker eten doet u in een van de gezellige restaurants op het park. De kinderen kunnen zich onder andere uitleven in Bartje’s Boerderij met indoorspeelplaats of op de ponyranch waar veel activiteiten worden georganiseerd.

www.landal.nl/hetlandvanbartje

Landal Orveltermarke

Tussen de Drentse Hooglanden, op steenworp afstand van museumdorp Orvelte, ligt dit park met karakteristieke Drentse bungalows. Ga op ontdekkingsreis langs het Vernuverpad, het nieuwe speel- en belevingspad voor kinderen. Of neem een duik in het natuurbad. Een unieke locatie in Noord-Nederland voor zowel de rustzoeker als de actieve vakantieganger.

www.landal.nl/orveltermarke

Landal Hunerwold State

Dit park ligt dicht bij vijf bijzondere natuurgebieden in Drenthe. Een ideale plek om de natuur wandelend of fietsend te ontdekken. Er is genoeg waterpret te vinden; het park is gelegen aan een recreatieplas en heeft een overdekt zwembad. Het kleinschalige park met veel privacy is de ideale uitvalsbasis om de omgeving in te trekken.

www.landal.nl/hunerwoldstate

Landal De Vlegge

Heerlijk genieten in  de kop van Overijssel met haar knusse dorpjes, uitgestrekte veengronden en het landelijke gebied de Twentse Hooilanden. Midden in deze verrassend mooie natuur ligt dit bosrijke park waar u nog volop de ruimte voelt.

www.landal.nl/devlegge