WILDLANDS ontvangt Travellers' Choice Award van Tripadvisor

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen heeft de Travellers' Choice Award 2024 van Tripadvisor in de wacht gesleept. Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan bestemmingen, hotels, restaurants en bezienswaardigheden die behoren tot de favorieten van reizigers wereldwijd.

De Travellers' Choice Award erkent bedrijven die consistent uitstekende beoordelingen ontvangen. Winnaars van deze prijs behoren tot de top 10% van de beste vermeldingen op Tripadvisor wereldwijd. De selectie is gebaseerd op de kwaliteit en het aantal reizigersbeoordelingen en -waarderingen die in de afgelopen 12 maanden op de online reis- en reviewwebsite zijn geplaatst, aangevuld met een redactioneel proces.

Om in aanmerking te komen voor de Travellers' Choice Award, moet een accommodatie, bedrijf, bestemming of locatie minstens 12 maanden op de website vermeld staan, een minimumaantal beoordelingen binnen de beoordelingsperiode ontvangen en een hoge waardering behouden.

Dankzij de goede recensies en waarderingen van bezoekers heeft WILDLANDS zich verzekerd van deze eervolle plek in de top 10% van bezienswaardigheden wereldwijd. Dit is een erkenning van de gastvrijheid en de onvergetelijke ervaringen die het dierenpark de bezoekers wil bieden. WILDLANDS blijft zich inzetten om een unieke en hoogwaardige bezoekerservaring te leveren en is trots op deze award van de wereldwijde reizigersgemeenschap van Tripadvisor.

Het certificaat: