WILDLANDS verwelkomt 5 miljoenste bezoekers

Vanmorgen verwelkomde WILDLANDS Adventure Zoo Emmen de vijf miljoenste bezoeker! Familie Soppe uit Dalen liep rond 10.30 uur nietsvermoedend het park in toen zij feestelijk werd onthaald op het Kompasplein door Jungle Jim en medewerkers van het park. Voor moeder Annemiek was er een mooie bos bloemen en er stond een hele grote taart voor ze klaar. Ze waren een beetje overdonderd, maar heel blij met deze leuke verrassing. 

WILDLANDS bestaat dit jaar 5 jaar en vierde onlangs dit lustrum met een feestweekend. Ook de Elephant Parade is een onderdeel van de feestelijkheden rondom het vijfjarig bestaan van het dierenpark dit jaar. In maart 2016 werden de poorten van het park voor het eerst geopend voor het publiek. Al binnen een halfjaar bezochten een miljoen bezoekers WILDLANDS. In het dierpark staan beleving, natuur en dierenwelzijn voorop. Educatie is ook een belangrijk onderdeel van de organisatie. 

Annemiek, Marcel en hun zoontjes Ivan en Ralf hebben , als vijf miljoenste bezoekers, een VIP-dag met twee kijkjes achter de schermen en een abonnement aangeboden gekregen door WILDLANDS.