Opnamen De Allergrootste Slijmfilm zijn begonnen in WILDLANDS

Het allerlaatste deel van de populaire Slijmfilm-reeks is in de maak. In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen zijn op 15 februari 2022 de opnamen begonnen van: De Allergrootste Slijmfilm.De Allergrootste Slijmfilm is het vervolg van bioscoop-hits ‘De Grote Slijmfilm’ en ‘De Nog Grotere Slijmfilm’. Naast hoofdrolspeelster Bibi, Géza Weisz, Matheu Hinzen, Ferdi Stofmeel en Denise Aznam is nu ook Yolanthe Cabau aan de cast toegevoegd. Zij zal de moeder van Indy (Bibi) spelen.

Zowel ‘De Grote Slijmfilm’ als ‘De Nog Grotere slijmfilm’ waren mateloos populair en trokken vele slijmfans naar de bioscoop. ‘De Grote Slijmfilm’ was de best bezochte Nederlandse kinderfilm van 2020 met 243.500 bezoekers. ‘De Nog Grotere Slijmfilm’ overtrof de eerste film, en was opnieuw de best bezochte Nederlandse kinderfilm van afgelopen jaar en trok meer dan 247.500 bezoekers naar de bioscopen. De opnames in WILDLANDS zullen nog tot en met vrijdag 25 februari duren. 

De film wordt geregisseerd door Martijn Smits (De Nog Grotere Slijmfilm) naar het scenario van Martijn Smits en Maarten van den Broek. De hoofdrol wordt wederom vertolkt door Bibi, bekend van haar vrolijke sketches, vlogs en vele DIY- en slijmvideo’s op YouTube. De rest van de cast bestaat net als eerdere edities uit Géza Weisz, Matheu Hinzen, Ferdi Stofmeel, Denise Aznam en tweeling Quinn en Aaron Bezemer. Nieuwe namen die aan de cast zijn toegevoegd zijn: Yolanthe Cabau, Zafanya Kersten, Romy Voll, Emma Bloemink, Jessinda Swinkels, Elin van der Hoeven en Nick Golterman. 

De familiefilm wordt geproduceerd door NewBe en is tot stand gekomen met een bijdrage van de incentiveregeling van het Nederlands Filmfonds. Splendid Film brengt De Allergrootste Slijmfilm in juli uit in de Nederlandse en Belgische bioscopen. De vorige twee slijmfilms zijn nu te zien op Netflix.

Over de film

Indy (Bibi) is terug in de ALLERlaatste, ALLERgrootste en avontuurlijkste film van de Slijm-filmreeks! In De Allergrootste Slijmfilm gebeurt er iets verschrikkelijks: een belangrijk slijm ingrediënt raakt op waardoor slijm maken voor de hele wereld onmogelijk wordt! Indy gaat op zoek naar de oorsprong van dit slijmerige ingrediënt. Samen met haar oude én nieuwe slijmvrienden reist ze de hele wereld over en komen ze voor een slijmerig mysterie te staan. Lukt het Indy om het slijm weer terug te krijgen?

Via het YouTube, Instagram & TikTok-kanaal van De Allergrootste Slijmfilm is exclusief beeldmateriaal te vinden en kan iedereen op de hoogte blijven van de film.