Horeca

Om volop van je avontuurlijke reis te genieten, is het van belang om goed te eten. Van lekkere lunch tot uitgebreid diner. Voor elk moment van de dag kun je bij ons terecht.

Lunch

Een WILDLANDS lunch geeft nieuwe energie voor het vervolg van je expeditie. De mogelijkheden zijn eindeloos: van een lichte, voedzame maaltijd tot een uitgebreide lunch met koude en warme gerechten. Liever een lunch mee voor onderweg; dan is de backpack lunch wat voor jullie. 

Buffetten

Samen genieten van de warme maaltijd is een prettige manier om elkaar te ontmoeten en weer even bij te praten. En omdat smaken nu eenmaal verschillen, biedt WILDLANDS keuze uit verschillende buffetten. WILDLANDS-buffetten kunnen geboekt worden vanaf 21 personen.

Diners

Dineren is vaak de bezegeling van een mooi samenzijn, of het nu gaat om een jubileum, feest of verjaardag. Samen eten is gezellig, lekker én een prettige manier om de onderlinge banden aan te halen. De WILDLANDS-diners bieden menu’s voor alle gelegenheden en zijn te reserveren vanaf 21 personen.

Desserts

Hoe je het ook noemt - dessert, toetje of nagerecht - een heerlijke maaltijd verdient een goede afsluiting. Keuze genoeg bij WILDLANDS! Onze WILDLANDS-desserts zijn te boeken vanaf 21 personen.

Vouchers

Er zijn in het park ook genoeg mogelijkheden om onderweg bij te tanken. Van onbeperkt koffie, thee en verfrissende slush puppy tot complete menu’s. 

Contact

Neem voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor groepen contact op met onze afdeling Reserveringen of vul onderstaand formulier in.