Locaties

Eten met uitzicht op stoeiende olifanten of rondtrekkende giraffes: in WILDLANDS kan het. En met zo’n uitzicht is het niet gek dat het eten soms koud wordt! WILDLANDS heeft twee grote restaurants op bijzondere locaties: Rimbula Restaurant in Jungola en Momma's Restaurant in Serenga.

Rimbula Restaurant

In het oerwoud van Rimbula, op loopafstand van de rivier, staat een groepje paalwoningen bij elkaar. Hier kunnen reizigers even op adem komen. De foodmarket biedt een brede keus aan gerechten, van pasta en pannenkoek tot soep met vers belegde broodjes. Wie zin heeft in koffie met iets lekkers, kan terecht in de Koffiecorner met verschillende soorten gebak. Het grote terras biedt uitzicht op de olifanten. Waar vind je dat?! Het tentenkamp naast Rimbula en de zaal achterin de foodmarket zijn overigens ook te boeken voor feesten en bijeenkomsten.

Momma’s Restaurant

Op het eerste oog lijkt het een rij grote en kleine bouwwerken in verschillende stijlen en kleuren, maar als je dichterbij komt zie je dat het een restaurant is. Bij Momma’s Restaurant – pal naast de Bavianenarena – kun je terecht voor diverse burgers, maar ook voor menu’s, broodjes pulled porc en pulled chicken, soft ijs, frisdrank en natuurlijk koffie. Het royale, deels overdekte terras biedt uitzicht over de savanne. Momma’s Restaurant is te boeken voor feesten en bijeenkomsten. Op de  speelplaats naast het terras kunnen kinderen de giraffen water geven en graven naar verborgen schatten in het zand.