Webshop Tickets & reserveren

WILDLANDS presenteert, in samenwerking met het ATLAS Theater, de Koninklijke 10 daagse. Tien dagen lang warmen wij onze bezoekers op voor de komst van de koninklijke familie op 27 april 2024. Vanaf 17 tot en met 26 april staan er verschillende activiteiten op de planning om gezamenlijk toe te leven naar dat moment.

voor de kleine feestgangers

Laat je schminken als de koning van de dierenwereld of kom in de feeststemming met een klein geschminkt kroontje. Laat je creativiteit op de loop en maak een leeuwenmasker bij de knutseltafel. Of help mee aan het diner van de prairiehondjes.

Bekijk de activiteiten

word jij de koning van de dag?

Vanaf woensdag 17 april tot en met vrijdag 26 april verstoppen wij iedere dag in WILDLANDS een gouden kroon. Vind jij de kroon? Lever deze dan in bij de Front Office en ontvang een prijs!

Let op: de kroon is altijd zichtbaar vanaf de wandelpaden en zal nooit in een dierenverblijf geplaatst worden. Het is niet de bedoeling om van de paden af te wijken om de gouden kroon te gaan zoeken.

oranje boven

Trakteer jezelf op koninklijke lekkernijen tijdens onze 10 daagse festiviteiten! Onze horeca verwelkomt je met heerlijke oranje traktaties die perfect passen bij het koninklijke thema. Kom genieten van een koninklijk softijsje bij Majaka, de oranje smoothies bij Rimbula of een vorstelijk gebakje in Travellers Taste. Ook verkopen we tijdens de 10 daagse oranje suikerspinnen!

puzzel er op los

Welke dieren hebben een link met het koningshuis? Ontdek onze royals terwijl je het park verkent met de koninklijke puzzel! Los hem op en maak kans op leuke prijzen. Je ontvangt de puzzel tijdens de koninklijke 10 daagse bij de ingang.

leer meer over...

Het gouden leeuwaapje. Wat een majestueuze naam.. Tijdens de Koninklijke 10 daagse leer je meer over deze bijzondere én bedreigde diersoort. Van 17 tot en met 26 april kun je de dierpresentatie bijwonen om 11.00 uur bij de Apenruïne. Onze dierverzorgers brengen vol enthousiasme hun kennis op je over.

de koning van het dierenrijk

Dat is uiteraard de leeuw, een moedig en krachtig dier. Profiteer tijdens de Koninklijke 10 daagse van een exclusieve korting van 10% op alle producten in de souvenirshop met een leeuw! Bijvoorbeeld een zachte leeuwenknuffel, een magneet met een mooie leeuwenfoto of een leuke haarband met leeuwenoren.

*Abonnementhouders ontvangen standaard al 10% korting in de souvenirshops. Deze exclusieve korting komt daar niet nog bovenop.