Welkom in
Animazia

Welkom in Animazia, speelparadijs voor klimgeiten en andere kinderen. Ga omhoog naar de top van de Maya-tempel, glijd weer naar beneden en zoek de schat van de piraten in het zand. Klauter via de touwbrug naar de boomhut en klim weer naar beneden. Ook leuk: ga even op bezoek bij de gekke naakte molrat, de afschrikwekkende koraalduivel of de onverstoorbare zeeschildpad. Leef je uit in Animazia!

Start je reis

Groene zeeschildpad

Als je even uit wilt rusten van al het geklim en geklauter in Animazia, ga dan op bezoek bij de groene zeeschildpadden met hun indrukwekkende schild. Kalmpjes zweven ze door het water, ondertussen kauwend op een blaadje andijvie. Bij dit relaxte dier kun je je opladen voor je volgende speelavontuur!

Groene zeeschildpad

Maya tempel

Lang, lang geleden stond deze piramide en de (speel)tuin eromheen op het grondgebied van de Maya-stam. De Maya´s zijn verdwenen, maar de piramide en de speeltoestellen hebben de tand des tijds doorstaan. Klim omhoog, glijd naar beneden en ga op zoek naar het verborgen masker in het zand. Misschien vind jij het!

Maya tempel

Neila & Babu

Als er dieren in nood zijn, komen Neila en Babu van de Reddersclub direct in actie! Neila is een beetje deftige nijlpaardendame die precies weet wat ze wil. Babu is een stoere (vindt hij zelf!) en ook wel ondeugende baviaan. Samen hebben ze al heel wat dieren gered. Kom langs in het clubhuis en hoor en zie wat Neila & Babu allemaal beleven in het oerwoud!

Neila & Babu

Dieren inAnimazia

Tijdens Winter WILDLANDS (12 november t/m 15 februari op doordeweekse dagen) is Animazia open van 10:00 tot 17:00 uur.

Proviand & Souvenirs

Tickets bestellen