Attracties, shows, lekker eten en de wereld aan lichtjes

Tickets

Er zijn nog geen tickets te koop voor WILDnights.

Data

Nog niet bekend.

Abonnement

Met een abonnement heb je toegang tot WILDnights.

avond vol onverwachte ontmoetingen

Tijdens WILDnights struin je door de mysterieus verlichte jungle en vaar je in de schemer van de avond over Rimbula River. Verderop warm je op bij het kampvuur en rooster je je eigen marshmallows. Maak een extra spannende rit in het donker in de achtbaan en geniet op de foodpleinen van de lekkerste hapjes en drankjes. Dwaal tussen de besneeuwde kerstbomen en spot ijsberen, sneeuwuilen en bevers in het donker. Zorg dat je erbij bent!

Winterse lekkernijen

Spectaculaire licht- en lasershow

Sfeervolle foodpleinen

Livemuziek en entertainment

XXL-fonteinshow

Attracties in het donker

smullen op de foodpleinen

Een hongerige maag of gewoon lekkere trek? Met ruim twintig foodtrucks is er voor ieder wat wils: van vlees tot vegan, van chocomelspecials en warme stroopwafels tot snert en glühwein. Behalve de foodpleinen zijn ook de overdekte restaurants in Rimbula en Serenga geopend.

lichtjes en lasers voor iedereen

Al zes edities lang wordt WILDnights afgesloten met een spectaculaire licht- en lasershow. Nieuw deze editie is dat dit hoogtepunt van WILDnights meerdere keren per avond gaat draaien: om 19.00, 20.00 en 21.00 uur.

voor het hele gezin

Ook voor de kinderen is een bezoekje aan WILDnights een onvergetelijke belevenis. Word als dier geschminkt met blacklight en geef zelf licht tijdens de glow-in-the-dark wandeling door Fantasy Forest. Dwaal in het sfeervolle doolhof vol besneeuwde kerstbomen en geniet van duizenden lichtjes. Ga jij ook een rondje schaatsen vlakbij de ijsberen? Schaatsverhuur aanwezig, het dragen van handschoenen wordt ten zeerste aanbevolen.

serenga fountains

De XXL-fonteinshow knalt weer volop bij de Savanne. Een nieuwe show voorzien van lampen, lasers en special effects. Met meer projecties en meer waterkanonnen wordt de show nóg spectaculairder dan voorheen. Serenga Fountains mag je absoluut niet missen!

attracties in het donker

Suis met de achtbaan door het donker, vaar in het schemer over de Rimbula River of maak in de 4D-simulator een reis van pool naar pool. Tijdens WILDnights komen de attracties in een heel ander licht te staan. Adembenemend, magisch en uniek!

nachtactieve dieren

De meeste diersoorten beginnen net aan hun nachtrust en zijn niet te zien wanneer WILDnights tot leven komt. Gelukkig zijn sommige dieren ook nachtactief. Ontdek olifanten in het donkere oerwoud, zie kamelen en onagers sjokken onder de sterrenhemel of probeer de ijsberen te spotten in de baai. Beleef de dieren en de natuur zoals je nog nooit eerder hebt gedaan.