WildNights

Ga overdag op expeditie in WILDLANDS en stap ’s avonds in de mystieke wereld van WildNights. Na zonsondergang start je avondexpeditie door de prachtig verlichte werelden vol onverwachte ontmoetingen.

Voeg toe aan expeditie

Aftermovie WildNights

2e editie Van 22 december 2017 t/m 7 januari 2018 vond de succesvolle 2e editie van WildNights plaats. Bekijk hieronder de aftermovie.

WLWN-1742.jpgKnetterende kampvuren en banjo spelende goudzoekers kom je tegen in Serenga. In het donker kun je op de vlakte de silhouetten van de prairiehonden onderscheiden. Terwijl je in het Dogondorp je marshmallows boven het vuur van een krokant laagje voorziet, warm je gelijk lekker op.

In Jungola klinkt het oorverdovende geluid van honderden krekels en fluitkikkers. Zodra het donker wordt, laten zij zich van hun luidste kant horen. Struin door de sprookjesachtig verlichte jungle, vaar over de Rimbula River en zie mysterieuze schimmen in de jungle.

Muts op, sjaal om en handschoenen aan. In de wereld van ijzige kou kun je op expeditie boven én onder het ijs met onderzoeksvoertuig Arctic 1. De medewerkers van the Northern Light Company doen bodemonderzoek bij het schijnsel van het noorderlicht en worden geholpen door de zeeleeuwen. Of het echt helpen is, is de vraag…

Wanneer het noorderlicht aan de hemel verschijnt, kunnen er wonderlijke dingen gebeuren. In het ATLAS Theater ga je met een professor op zoek naar de Magie van het Noorderlicht - een nieuwe illusieshow voor de hele familie.

WLWN-1742.jpgHet Kompasplein is omgetoverd tot een sfeervol openluchtrestaurant met verschillende foodtrucks. Een kop warme chocolademelk of glühwein, een borrel met een hapje of een broodje pulled pork of warme hotdog. Voor ieder is er wat wils. Voordat je aan je WildNights begint, halverwege je route of als afsluiting van een heerlijke avond.

WildNights; een avontuur voor al je zintuigen!

Data

22 december 2017 tot en met 7 januari 2018
m.u.v. 25 en 31 december 2017 en 1 januari 2018

Tijd

17:00 - 21:00 uur    Foodtrucks open op Kompasplein
17:00 - 21:00 uur    Werelden open

Kosten

€ 15,- voor niet-abonnementhouders*, vanaf 17:00 uur
gratis voor abonnementhouders

*vervalt bij betaald bezoek overdag 

Tickets

WildNights is ten einde, entreetickets zijn niet meer te bestellen.

Let op

Tijdens WildNights is er een speciale route uitgezet in Jungola, Animazia en delen van Serenga en Nortica. De overige gebieden van deze werelden zijn tijdens deze avonden niet toegankelijk. Het dag-nachtritme van de dieren is tijdens WildNights niet anders dan normaal. Voor de meeste diersoorten geldt dan ook dat zij na zonsondergang aan hun nachtrust beginnen. Hierdoor zijn niet alle dieren tijdens WildNights te zien.

Tickets bestellen