Kinderraad van Advies

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen installeerde op woensdag 16 januari 2019 de eerste Kinderraad van Advies. Deze Raad bestaat nog steeds en op dit moment zitten er acht kinderen in tussen de 10 en 14 jaar oud. Zij brainstormen in ieder geval vier keer per jaar met de directie over ontwikkelingen in en rondom het park en daarnaast zijn zij bij belangrijke gebeurtenissen aanwezig als vertegenwoordiging van alle kinderen.

In de Kinderraad van 2021 zitten Yoran Gerth, Julia Warringa (voorzitter), Anouk Feringa, Jean-Julien Kroezenga, Stan Betting, Karlijn Hoving, Veerle Hoogstra en Elyse Bos. Zij hebben actief meegedacht over verschillende thema’s binnen WILDLANDS, zoals het toevoegen van nieuwe dier(soort)en, duurzaamheid en educatie. Ook kunnen zij zelf onderwerpen op de agenda zetten, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van speciale verhogingen (opstapjes) voor kleinere bezoekers.

De afgelopen jaren heeft de Kinderraad van Advies al van zich laten horen tijdens onder andere deze momenten:

Heb jij zelf een onderwerp die je wil aankaarten (via) of wil je in contact komen met de WILDLANDS Kinderraad van Advies? Dat kan via hun eigen emailadres: kinderraad@wildlands.nl