Kinderraad van Advies

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen installeerde de allereerste WILDLANDS Kinderraad van Advies in januari 2019 en in december 2023 werd er met een gezellige avond afscheid van de toenmailige raad genomen. Hun termijn 'zat er op' en omdat er nog vele ideeën op de stapel liggen, is er vooralsnog geen nieuwe Kinderraad geïnstalleerd. Vijf jaar lang dacht de Kinderraad actief mee over verschillende thema’s in het dierenpark, zoals het toevoegen van nieuwe dier(soort)en, het aanbod voor schoolreisjes en het verder uitbreiden van speelgelegenheden. Ook brainstormden zij over ontwikkelingen in en rondom het park en daarnaast waren zij bij belangrijke gebeurtenissen aanwezig als vertegenwoordiging van alle kinderen.

De WILDLANDS Kinderraad van Advies van 2021 tot 2023: (tekst loopt door onder de foto)

Vlnr bovenste rij (staand): Karlijn Hoving, Laurien Bults, Wout Marsman, Bjarne van Gerwen, Luca Schoenmaker, Stan Betting en Riley den Hartog
Vlnr onderste rij (geknield): Evi Huising, Daimyan van der Beek en Bjorn Commandeur

De afgelopen jaren heeft de Kinderraad van Advies van zich laten horen tijdens onder andere deze momenten:

De Kinderraad van Advies van 2019 heeft bijna volledig afscheid genomen in december 2021. Vanaf 1 januari 2022 bestond de WILDLANDS Kinderraad van Advies uit 9 nieuwe kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud. Stan Betting en Karlijn Hoving zijn van de Kinderraad 2019 en verlengden hun termijn. (tekst loopt door onder de foto)

Vlnr bovenste rij: Jasper, Bjarne, Luca, Evi, Karlijn en Bjorn
Vlnr onderste rij: Daimyan, Riley en Wout
 

Op zaterdag 23 december 2023 hebben alle leden van de WILDLANDS Kinderraad van Advies afscheid genomen met een gezellige familie-avond op het park en een voorproefje van WILDnights, de zesde editie.