Derde editie WILDLANDS Backstage

Vanaf maandag 1 november zet WILDLANDS Adventure Zoo Emmen de deuren naar de speciale route achter de schermen weer open. Deze derde editie van WILDLANDS Backstage is tot en met 27 februari 2022 tijdens de reguliere openingstijden te bezoeken door de daggasten. Bezoekers kunnen dan een kijkje achter de schermen van WILDLANDS toevoegen aan het dagelijkse programma.

Veel dieren in het park overwinteren in hun binnenverblijf. Daarom zijn er verschillende locaties achter de schermen te bezoeken zoals de savannestal, nijlpaardenstal, leeuwenstal, dierenartspraktijk, waterfabriek, dieetkeuken, creatieve werkplaats en de pluktuin. Er gebeurt heel veel achter de schermen van WILDLANDS. Bezoekers krijgen informatie over duurzaamheid en het verzorgen van dieren in een dierenpark. Er wordt tijdens deze periode een adviesroute uitgedeeld voor een maximale beleving in het park.

Op maandag 1 november a.s. gaat de route door het Backstage gedeelte van het park open. WILDLANDS Backstage is te bezoeken met een abonnement van het park of een regulier entreeticket. Er is dus geen speciaal ticket nodig. Meer informatie kan je vinden op www.wildlandsbackstage.nl