Green Key Goud Certificaat 2023 voor WILDLANDS

WILDLANDS en het ATLAS Theater hebben het Green Key Certificaat 2023 behaald. Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche.

WILDLANDS en het ATLAS Theater vinden duurzaamheid belangrijk en passen dat overal toe in het bedrijf. Denk aan zuinig omgaan met energie en water, milieuvriendelijk schoonmaken, recyclen en doordachte keuzes rondom biologische voeding en producten met een duurzaamheidskeurmerk.

Daarnaast heeft WILDLANDS ook het keurmerk Duurzaam Gastvrij ontvangen voor de bijdragen aan het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bedrijven met een Duurzaam Gastvrij keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Zo zal WILDLANDS altijd zuinig omgaan met energie en water. Denk hierbij aan het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen en verwarming.

Een Green Key kan op drie verschillende niveaus worden behaald; Brons, Zilver en Goud. WILDLANDS en het ATLAS Theater zijn dan ook zeer trots dat ze opnieuw de Green Key Goud hebben ontvangen!