Interim directeur WILDLANDS blijft langer aan

Erik van Engelen blijft tot eind 2020 interim algemeen directeur van WILDLANDS. Voorzitter van de raad van commissarissen Henk Jan Meijer is blij dat Erik van Engelen tot eind volgend jaar aanblijft als interim directeur. "Dit zorgt voor stabiliteit binnen de organisatie zodat WILDLANDS de huidige koers kan vasthouden en er continue doorontwikkeld kan worden.

Van Engelen is vorig jaar oktober gestart met als doel een nieuwe strategie te vormen en te zorgen voor een financiële herstructurering en een nieuw elan voor het park. De ingezette nieuwe koers leidde tot een forse resultaatsverbetering o.a. door forse interne besparingen, een nieuwe marketingmix en parkverbeteringen. De bezoekersaantallen stijgen en de waardering van het park zit flink in de lift, zo steeg de waardering op beoordelingssite Zoover tot een 8,2. 

Voor de komende maanden staan nog volop verbeteringen in het park gepland, o.a. met nieuwe dierverblijven. 

Ook volgend jaar zal interim directeur Erik van Engelen verder gaan met het uitvoeren van het businessplan: ‘Ik ben blij dat het plan wat we vorig jaar gepresenteerd hebben tot mooie resultaten leidt en ik kijk uit naar de verlening van de samenwerking.’