Jubilerend WILDLANDS organiseert feestloterij

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen viert in 2021 het vijfjarig bestaan en ter ere van dit jubileum organiseert het park een feestloterij. Deelnemers aan de loterij maken niet alleen kans op bijzondere prijzen, ze steunen tegelijkertijd ook de dieren in het park. De grote trekking is op 18 juni as. om 18.00 uur en dan worden de winnende lotnummers bekendgemaakt.

In totaal worden er ruim honderd prijzen uitgereikt, variërend van pluche knuffels, een exclusieve rit in de Serenga Safari op het park, een kijkje achter de schermen van WILDLANDS met een dierverzorger tot een diner in de overdekte jungle Rimbula. Daarnaast worden er ook door externe partners diverse prijzen aangeboden. Met het kopen van een lot van de WILDLANDS feestloterij worden de dieren gesteund. De opbrengst van de loterij draagt bijvoorbeeld bij aan onderhoud en de bouw van dierverblijven, voedselverrijking en educatie in het dierenpark. Bovendien gaat 40% van het bedrag naar duurzame projecten gericht op bescherming van bedreigde diersoorten via het WILDLANDS Natuur en Educatie Fonds (WNEF). De goede doelen die het WNEF steunt zijn: Save the Rhino, Polar Bears International en Proyecto Washu.

Loten voor de WILDLANDS feestloterij zijn vanaf vandaag te koop via www.wildlandsfeestloterij.nl en kosten €2,50 per lot.*.

*Speel bewust, 18+. Lees eerst de voorwaarden.

 

Meer informatie

Wat kost een lot?
De loten kosten € 2,50 per stuk.

Hoeveel loten kan ik kopen?
Je kunt zelf kiezen hoeveel loten je wilt kopen. Via het formulier kun je kiezen voor de aantallen 5, 10, 15 of “anders”. Bij “anders” kun je zelf het aantal loten invullen.

Wanneer is de trekkingsdatum?
Op vrijdag 18 juni 2021 vindt de trekking plaats onder toeziend oog van de notaris.

Tot wanneer kan ik loten kopen?
Je kunt tot en met vrijdag 18 juni 17.00 uur loten kopen voor deze feestloterij. Daarna sluit de verkoop en is het niet meer mogelijk om loten te kopen.

Hoe ontvang ik mijn loten?
De loten versturen we digitaal naar het opgegeven e-mailadres. 

Kan ik via de kassa loten kopen voor deze feestloterij?
Nee. Je kunt alleen via www.wildlandsfeestloterij.nl je loten kopen.

Hoe oud moet ik zijn om mee te kunnen doen?
Om deel te mogen nemen aan deze loterij moet je minimaal 18 jaar zijn.

Hoe ontvang ik bericht als ik gewonnen heb?
De trekking vindt plaats op 18 juni 2021. Als je een prijs hebt gewonnen ontvang je binnen 48 uur een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres.

Kan ik ook een team samenstellen om zoveel mogelijk loten te verkopen?
Ja, dat kan. Help samen met je vrienden, klasgenoten, teamgenoten of familie mee om de loterij zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen. Dat kan met een teamlink. Je maakt dan kans op een extra prijs! Ga naar www.wildlandsfeestloterij.nl/teamlink en maak een account aan. Je ontvangt een unieke teamlink. Deel deze link met zoveel mogelijk mensen (je kunt hiervoor bijv. WhatsApp, Social media en e-mail gebruiken).
De schoolklas met de meest gebruikte teamlink wint een schoolreis/excursie voor 30 leerlingen en 3 begeleiders inclusief een raketijsje. En de vrienden-, familie- en/of teamgenoten-groep met de meest gebruikte teamlink wint een avondexpeditie achter de schermen of grill buffet op het park met uitzicht op de savanne voor 15 personen. De winnaars mogen kiezen. De teamlink-winnaars krijgen ook persoonlijk bericht.