Laatste week Slijmroute door WILDLANDS

Heb jij ‘m nog niet gelopen? De Slijmroute door WILDLANDS? Kom dan deze week nog naar het park en zie niet alleen de locaties waar de Allergrootste Slijmfilm (nu in 88 bioscopen te zien) is opgenomen, maar los ook een slijmerige puzzel op! Tot eind augustus heb je nog de tijd om de 10 letters, 8 in Jungola en 2 in Serenga, op te sporen. De locaties van de borden staan uiteraard op de routekaart. 

De Allergrootste Slijmfilm, met o.a. Bibi, Yolanthe Cabau, Tiktokkers Quinn en Aaron, Ferdi Stofmeel en Matheu Hinzen, is avontuurlijke Nederlandse kinderfilm, die voor een groot deel in WILDLANDS is opgenomen. In februari waren voornamelijk Jungola en een deel van Serenga het decor voor de verschillende (en soms slijmerige) scenes. Sinds 6 juli draait de film in de bioscopen en heeft inmiddels al een gouden status; dat wil zeggen dat er al meer dan 100.000 mensen de film gezien hebben. De Allergrootste Slijmfilm krijgt voor deze prestatie de Gouden Film Award.  

De kok van WILDLANDS heeft het recept voor eetbaar slijm ontdekt en dus kan degene die durft, ook een overheerlijk slijmerig toetje bestellen in Rimbula Restaurant. Daarnaast kun je op de Slijmroute door het park ook een puzzel oplossen en daarmee maak je kans op superleuke prijzen! Wil jij de route nog lopen, dan vind je tot eind augustus de slijmpuzzelkaart bij de entree van WILDLANDS (nabij de parkplattegronden; hier vind je ook de inleverton voor de ingevulde puzzels). Succes!