Opening vernieuwde Nortica Hafên

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het verbouwen van het voormalig Nortica Theater. Dit gebied, waar voorheen presentaties over de zeeleeuwen werden gegeven, heeft een ware metamorfose ondergaan en is nu het nieuwe leefgebied van een groep zeehonden. De hoofdroute loopt voortaan langs dit verblijf. 

Ook in Nortica Hafên is het één en ander aangepast. Zo is bijvoorbeeld de entree naar de haven een stuk toegankelijker. De boot, die op het Mondiala Plein lag, is verplaatst naar de uitgang van de Arctic1 en de loopsteiger is voor een deel gehalveerd, waardoor meer van het bassin te zien is. En de zeeleeuwen zelf? Die voelen zich er helemaal thuis!

Om deze mijlpaal te vieren, nodigen wij jou als abonnementhouder uit om de vernieuwingen als één van de eerste gasten te komen bewonderen.

Hiervoor hebben we twee speciale momenten gepland. Op maandag 25 maart 2024 vindt de officiële opening plaats met een feestelijk ontvangst. En op dinsdag 26 maart 2024 gaan we exclusief voor abonnementhouders een uurtje eerder open, zodat jij als een van de eersten kunt komen kijken.

Het programma
Maandag 25 maart 2024 - Let op, de inschrijving voor maandag zit helaas al vol.
17.00 uur - Feestelijk ontvangst
17.35 uur - Welkomstwoord van Julius Minnaar (Algemeen directeur) en toespraak door Jan Minze Zomer (Manager plant & dier)
17.50 uur - Presentatie door een dierverzorger
18.10 uur - Bezichtiging van de vernieuwde Nortica Hafên

Dinsdag 26 maart 2024
09.00 uur - Ontvangst
09.15 uur - Welkomstwoord van Julius Minnaar (Algemeen directeur)
09.30 uur - Bezichtiging van de vernieuwde Nortica Hafên

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier. Let op: je kunt alleen nog kiezen voor dinsdag, aangezien de inschrijving voor maandag al vol is. Wees er snel bij, want er is beperkte ruimte beschikbaar en vol = vol.

We kijken ernaar uit om jou als één van de eerste gasten te verwelkomen en samen de vernieuwde Nortica Hafên te ontdekken!