Stakingsdag 6 november

Wat fijn voor alle leraren van Nederland dat er een akkoord is! Het betekent waarschijnlijk dat sommige scholen op 6 november gewoon les geven en andere alsnog gesloten zijn. De actie van WILDLANDS op die dag gaat om die reden wel gewoon door. 

Dit betekent dat woensdag 6 november kinderen tot 12 jaar gratis naar WILDLANDS kunnen onder begeleiding van een betalende volwassene. Leerlingen van het VO kunnen voor half geld naar binnen. Nog steeds kunnen online gewoon kaarten gekocht worden via www.wildlands.nl/stakingsdag

Heb je al tickets gekocht maar kun je woensdag niet meer komen? Dan hebben we alsnog goed nieuws voor je! De geldigheid van de gekochte entreetickets wordt verlengd t/m 31 december 2019! Dit houdt in dat je elke dag, inclusief de eerste week van de kerstvakantie, je kaart nog kunt gebruiken! De gratis kinderkaarten blijven wel alleen geldig op 6 november. Mocht je dus op een andere dag naar WILDLANDS willen komen, dan kun je voor het kind of de kinderen kaarten bijkopen via wildlands.nl.