Taste of WILDnights voor zakelijke partijen WILDLANDS

WILDLANDS Emmen biedt bedrijven uit de regio voor het eerst de kans om het winterseizoen op een unieke manier in te luiden met hun medewerkers en/ of klanten. Dat doet het park met het evenement Taste of WILDnights van 11 december tot en met 22 december, voorafgaand aan het sfeervolle evenement WILDnights in de kerstvakantie voor alle bezoekers.  

Taste of WILDnights is een sfeervolle en verrassende avond, waarbij de partijen die een arrangement boeken geheel ontzorgd worden. De gasten worden ontvangen op het nieuwe Mondiala Plein in het dierenpark met een welkomstdrankje om vervolgens in de grootste, overdekte jungle ter wereld te genieten met elkaar van een feestelijke winterborrel, een walking dinner of een winterstamppottenbuffet. WILDLANDS meent hiermee een bijzondere en sfeervolle setting in de avonduren voor bedrijven, die hun eigen personeel of zakelijke relaties willen verwennen met een unieke beleving, te hebben gevonden. De avond wordt afgesloten met een overweldigend ‘toetje’ op het Mondiala Plein, waar het gezelschap tegelijkertijd kan genieten van een afsluitende licht- en lasershow.

Om het arrangement compleet te maken biedt het park ook de mogelijkheid om een speciaal samengesteld eindejaarsgeschenk af te nemen. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via zakelijk@wildlands.nl of 0591-850 866.