Tijdelijke sluiting WILDLANDS

Helaas hebben wij gisteravond tijdens de landelijke persconferentie te horen gekregen dat alle pretparken, musea en dierenparken in Nederland opnieuw tijdelijk de poorten moeten sluiten. Deze maatregel om het coronavirus terug te dringen geldt ook voor WILDLANDS en dat houdt in dat het park vanaf donderdag 5 november voor in ieder geval twee weken niet meer voor bezoekers geopend is.

Wij begrijpen dat het kabinet pijnlijke besluiten moet nemen in deze coronacrisis. Tegelijkertijd is bij onze medewerkers de teleurstelling groot, omdat iedereen zich elke dag met hart en ziel inzet om de dag voor onze dieren en gasten zo leuk mogelijk te maken. Wij vinden het dan ook erg jammer dat bezoekers tijdelijk dit ontspannen dagje uit niet kunnen beleven.

We hopen dat Nederland snel uit deze pijnlijke periode komt en dat we ons prachtige park snel weer kunnen openen. Wij wensen iedereen veel gezondheid, kracht en sterkte toe. Abonnementhouders en andere gasten houden wij uiteraard met enige regelmaat op de hoogte van het wel en wee van de dieren en medewerkers via het WILDLANDS Backstage Journaal. En wanneer we wel weer open kunnen, laten we dat uiteraard via de bekende kanalen weten.

Hopelijk tot snel! 

Namens alle medewerkers van WILDLANDS, 

Erik van Engelen
Algemeen directeur.