Twee awards voor WILDLANDS

WILDLANDS heeft vandaag twee Diamond ThemePark Awards gewonnen. In diverse categorieën waren Belgische en Nederlandse dierenparken in de race voor eretitels. WILDLANDS won er twee van: die voor Het Leukste Avontuur en die voor Meest Kindvriendelijke Zoo. In 2018 wist WILDLANDS al de prijs voor Mooiste Dierenverblijf in de wacht te slepen.

De Diamond ThemePark Awards kende dit jaar haar negende editie en is een verkiezing voor parken uit België en Nederland, hun attracties, verblijven en evenementen. De uitslag wordt voor de helft bepaald door een vakjury met hierin mensen werkzaam bij  parken en fervente parkbezoekers. De andere helft van de score wordt bepaald door het publiek. Mede-organisator Patrick Joossens licht toe: “We richten ons vooral op pretparken en dierenparken uit België en Nederland, maar we hebben ook enkele categorieën specifiek voor Europa. Maar liefst 46.845 mensen hebben dit jaar hun stem uitgebracht en dit jaar werd er zelfs vanuit Polen gestemd.”

Interim directeur Erik van Engelen is uiteraard blij met de waardering van de vakjury en het publiek: “Wij doen er alles aan om het meest avontuurlijke dierenpark te zijn. Dat we nu de award winnen voor Leukste Avontuur is wederom een bevestiging dat we goede keuzes maken. Nergens kun je de dieren zo beleven als in WILDLANDS. Het nóg kindvriendelijker maken van het park is een speerpunt waar we als park hard aan werken. Zo is in januari de Kinderraad van Advies geïnstalleerd om ons te helpen met het nemen van de meest kindvriendelijke beslissingen. We zien de bezoekerswaardering elke maand verder stijgen en het winnen van deze awards is een mooie opsteker.”