Unieke FC Emmen olifant onder de hamer

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen laat de unieke FC Emmen olifant uit de Elephant Parade 2021 online veilen. Van dit beeld, dat zo groot is als een pasgeboren olifantenkalf, is er maar één gemaakt. Het werd onthuld op de openingsdag van de WILDLANDS Emmen Parade op 25 september ’21 ter ere van het vijfjarig bestaan van het dierenpark. 

(tekst loopt door onder de foto)

Hoe gaaf is het om dit ultieme eerbetoon aan de Emmense voetbalclub in het bezit te krijgen in het jaar dat ze niet alleen promoveren naar de Eredivisie, maar ook nog eens een historische zege behaalden! Want na 37 jaar is het voor het eerst dat FC Emmen als profclub kampioen is geworden. Wordt deze unieke FC Emmen olifant van jou? Een bod uitbrengen kan via deze link

De veiling van de FC Emmen olifant verloopt via veilingsite Catawiki en er kan nog tot en met dinsdag 10 mei 2022 op het kunstwerk geboden worden.

(tekst loopt door onder de foto's)

De opbrengst van de veiling gaat volledig naar het WILDLANDS Natuur en Educatie Fonds (WNEF), de non-profit stichting van het park. WILDLANDS ondersteunt met deze stichting educatie, onderzoek en behoud van biodiversiteit. Dit doet het park door gelden beschikbaar te stellen voor:

LET OP: het kunstwerk kan alleen afgehaald worden en niet worden opgestuurd.