Update verbouwing Kompasplein

Op 18 juli aanstaande verdwijnen de echte ‘bouwhekken’ rondom het nieuwe apenverblijf op het plein. De bouwers (zoals Koenen Bouw, Homij, Fuhler en Gruppen Vijvertechniek) leveren de bouwplaats dan kaal op. Zij lopen op dit moment mooi op schema, dat wil zeggen dat de laatste dingen worden afgetimmerd, bestraat en het glas in de aquariumbakken wordt geplaatst. 

Op dit moment (en ook na 18 juli) is de bouwplaats geheel voor onze groep thematiseerders; zij gaan dit verblijf echt in WILDLANDS-stijl maken, dus de apentempel als zodanig herkenbaar, aanplanten, oud maken… kortom: wat je van het park gewend bent! Achter de schermen zijn zij de afgelopen maanden al druk geweest met het vullen en maken van 15 verschillende mallen, waarmee de sierlijsten van de tempel gemaakt worden. Deze zullen binnenkort dan ook al worden aangebracht.

Ondanks dat de grote bouwhekken straks weg zijn, is het gebied nog niet toegankelijk voor bezoekers. WILDLANDS wil jullie echter wel meenemen in deze fase van de bouw en daarom zullen er om het bouwterrein diverse informatiepunten komen te staan. Op die manier krijgt het live meekijken naar de bouw nog een extra dimensie!