Vijfde editie WILDnights gaat niet door

Helaas heeft WILDLANDS Adventure Zoo Emmen moeten besluiten de vijfde editie van WILDnights, het sfeervolle avondprogramma tijdens de kerstvakantie, dit keer niet door te laten gaan. Met de aangescherpte coronamaatregelen en de beperkingen in de horeca vindt het park het niet verantwoord om deze avondopenstellingen te organiseren.

WILDnights stond gepland van zaterdag 19 december 2020 tot en met zondag 3 januari 2021. De intentie is wel om de vijfde editie eind volgend jaar te laten plaatsvinden, in het jubileumjaar van WILDLANDS.

Wel wordt het park in de kerstvakantie sfeervol aangekleed. Vooral het gebied Nortica leent zich voor een winterse aankleding en het Kompasplein zal in deze periode worden omgedoopt tot Winterplein. Hier kunnen bezoekers tot een uur na sluiting nog blijven en genieten van de vele kerstbomen, sneeuw, warme chocolademelk, vuurkorven, foodtrucks en gezellige lampjes. Uiteraard kunnen gasten van het park ook de Backstage-route blijven bezoeken, waarbij ze achter de schermen komen en bij de dieren op stal, in de keuken van het park en in de Waterfabriek kunnen kijken. 

Lees via deze link alles over WILDLANDS Backstage.