WILDfriends gezocht

WILDLANDS is op zoek naar vijf betrokken abonnementhouders die plaats willen nemen in de klankbordgroep WILDfriends. Deze klankbordgroep is de spreekbuis van én naar de grote groep van abonnementhouders. Zij signaleren en inventariseren wat er speelt vanuit de abonnementhouders en spreken namens die grote groep met WILDLANDS. 

Wat hebben abonnementhouders van WILDLANDS nodig om aan ons verbonden te blijven, hun abonnement opnieuw te verlengen en op welke informatie(stroom) zitten zij te wachten? WILDLANDS heeft de friends nodig om publiekgerichte aanpassingen en beslissingen te nemen. Denk aan de realisatie van het Meridianenpad in 2019, de doorbraak tussen Nortica en Serenga. Een trechterfunctie dus, die twee kanten op werkt. Eens per kwartaal komen de WILDfriends en WILDLANDS bij elkaar.

WILDLANDS zoekt 5 nieuwe friends
Vanuit de huidige WILDfriends zoeken we 5 personen die in de WILDfriends klankbordgroep willen plaatsnemen voor max. 2 jaar. Uit alle opgaves proberen we een representatieve doorsnede van onze abonnementhouders te krijgen voor deze klankbordgroep WILDfriends!

Wil je graag onderdeel zijn van deze klankbordgroep en een spreekbuis zijn namens de abonnementhouders? Stuur dan een motivatiebrief naar wildfriends@wildlands.nl

WILDfriends in een notendop

Het doel van de klankbordgroep WILDfriends is: