WILDLANDS installeert opstapjes op advies Kinderraad

WILDLANDS Emmen heeft vandaag op diverse locaties verhogingen geplaatst voor kinderen. Deze opstapjes plaatst het park op advies van de Kinderraad van Advies 2019. Deze Raad bestaat uit tien kinderen tussen de 8 en 15 jaar oud. Zij hebben het afgelopen jaar met de directie over ontwikkelingen in en rondom het park gebrainstormd. Tijdens één van die gesprekken kwam dit probleem aan het licht en is direct opgepakt door WILDLANDS. 

Yoran Gerth, Julia Warringa, Anouk Feringa, Harmen Dreesman, Jean-Julien Kroezenga, Stan Betting, Karlijn Hoving, Veerle Hoogstra, Elyse Bos en Réyon Brinkmann hebben zelf de eerste opstapjes geplaatst en reageren enthousiast: “Zelf heb ik er niet zo heel veel last van, maar ik zag op sommige plekken in het park dat kinderen moeite hebben om over rotsen of over randen heen te kijken. Erg fijn dat wij nu met onze invloed ervoor hebben gezorgd dat op die hoge plekken in het park nu mooie opstapjes zijn gekomen. WILDLANDS heeft ze wel weer prachtig in het thema van de wereld laten passen!  ” zegt vice-voorzitter Julia.    

De Kinderraad van WILDLANDS bestaat nu bijna een jaar. Zij hebben onder andere de welpennaam Kimani gekozen, ervoor gezorgd dat in de snoepwinkel nu ook suikervrij snoep te koop is en op hun advies komen er dit najaar ook roggen in het nieuw te bouwen aquarium van Nortica.