WILDLANDS Beste Evenementenlocatie van het Jaar

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is uitgeroepen tot Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2020 door Meetings Awards. Deze award is een publieksprijs voor evenementenlocaties en organisaties in Nederland. De organisatie is in handen van het vaktijdschrift voor zakelijke bijeenkomsten: MEETINGS.

WILDLANDS en  het ATLAS Theater kregen eerder dit jaar te horen dat de titel voor Beste Evenementenlocatie van het jaar 2020 Regio Noord al in bezit was. Ook deze prijs werd afgelopen week overhandigd, samen met een award voor alle locaties uit de top 25. Vanaf 1 december 2020 tot en met 28 februari 2021 kon er online gestemd worden op de beste locaties. Dit jaar vond er geen Meetings Business Event plaats, waarbij de winnaars bekend werden gemaakt, maar kwamen de mensen van MEETINGS de prijzen naar de winnaars brengen. Goochelaar en tv-presentator Hans Kazàn sprak de winnaars digitaal toe en maakte de winnaar bekend. (tekst loopt door onder het filmpje)

 

WILDLANDS is trots op het winnen van deze award: “Wij zijn heel blij dat we deze prijs in ontvangst hebben mogen nemen. Doordat wij techniek en horeca in eigen huis hebben kan WILDLANDS een evenement op maat verzorgen. De zakelijke mogelijkheden zijn eindeloos met drie gethematiseerde werelden en dito horecalocaties, theaters en vergaderruimtes. Hier vind je het avontuurlijke van het dierenpark met de moderne faciliteiten van het state-of-the-art ATLAS Theater annex congreslocatie. Deze combinatie van natuur, cultuur en entertainment biedt een enorme variatie aan mogelijkheden om elk evenement tot een succes te brengen. We hopen ook snel weer ontzettend mooie evenementen te mogen organiseren, zodra het park weer open gaat.

Alvast informatie ontvangen of sparren over een evenement in WILDLANDS en/ of het ATLAS Theater in Emmen? Neem vrijblijvend contact op via zakelijk@wildlands.nl of +31(0)591 850 866.