WILDLANDS Magazine

In december 2021 hebben alle hoofd-abonnementhouders een magazine van ons ontvangen. Een aantal abonnementhouders heeft deze helaas niet ontvangen. Dit kan de volgende reden hebben:

Eén magazine per hoofd-abonnementhouder
Iedere hoofd-abonnementhouder heeft een magazine toegestuurd gekregen. Dit houdt in dat er 1 magazine per gezin is verstuurd, dit hebben we gedaan om de kosten laag te houden. Bestaat jouw gezin uit bijvoorbeeld 4 of 2 personen? Dan heb je 1 magazine voor het hele gezin ontvangen. 

Correcte adresgegevens of verhuisd?
Helaas hebben we ook een aantal magazines retour gekregen omdat deze niet bezorgd konden worden. Ben jij misschien verhuisd of is er een andere wijziging geweest? Geef het dan aan ons door via info@wildlands.nl.

Had je wel een abonnement in de maand december?
De magazines zijn verstuurd naar alle hoofd-abonnementhouders die in december een geldig abonnement hadden. Had jij in december geen geldig abonnement dan is het correct dat je het magazine niet hebt ontvangen. 

Heb jij geen magazine van ons ontvangen maar zou je dat alsnog willen? 
Op vertoon van jouw abonnement kun je het magazine afhalen bij de Informatiebalie (entree van het park). De magazines liggen tot en met 30 juni voor je klaar. Wees er snel bij want op=op.