WILDLANDS opnieuw op jeugdshirts FC Emmen

Ook dit seizoen staat WILDLANDS Adventure Zoo Emmen op de merchandise shirts voor kinderen van FC Emmen. Hoofdsponsor EasyToys schenkt de positie aan het dierenpark. Jeugdige fans van voetbalclub FC Emmen liepen afgelopen seizoen al met WILDLANDS op de borst. Na positieve reacties van fans gunt de erotische webshop EasyToys de Emmer dierentuin nog een extra seizoen ruimte op de voetbalshirts voor de jeugd.

FC Emmen speelt komend seizoen in een nieuw uit tenue met nieuwe kleuren, waardoor de merchandise collectie voor de volwassen en jeugdige fans aangepast werd naar de nieuwe kleuren. EasyToys en de voetbalclub besloten nogmaals de positie op de shirts te gunnen aan WILDLANDS uit Emmen. Het bedrijf uit Veendam besloot vorig seizoen al niet de naam van de webshop te laten prijken op de jeugdshirts. 

Eric Idema, CEO van EasyToys: “Wildlands is een begrip in de regio en we geven ze graag een extra steuntje in de rug, net als vorig seizoen. Ze zijn gelukkig weer open, maar nog niet zonder beperkingen. Ik vind dat we iets terug moeten doen. Het is een stukje burenhulp, of naoberschap, zoals wij dat hier noemen.”

Erik van Engelen, directeur van WILDLANDS: “We kregen heel veel positieve reacties op de shirts. Wildlands is EasyToys dan ook zeer erkentelijk dat we ook dit seizoen zichtbaar mogen zijn op de jeugdshirts van FC Emmen! Het is ook fantastisch, twee iconen uit de regio die elkaar op deze manier versterken. Wij zijn trots op deze samenwerking, net als dat we trots zijn op FC Emmen.”

 

Over FC Emmen

FC Emmen werd opgericht op 21 augustus 1925. Het is de enige profvoetbalclub uit de provincie Drenthe. De club speelt sinds 1985 profvoetbal en kwam vervolgens 33 seizoenen achtereen uit in de eerste divisie. FC Emmen speelde eredivisie het afgelopen seizoen, maar degradeerde in de laatste wedstrijd naar de Keukendivisie.

Over EasyToys

EasyToys is onderdeel van EDC Retail, Europees marktleider op het gebied van erotische producten. Met meer dan 100.000 bezoekers per dag en een aanbod van meer dan 14.000 erotische artikelen is EasyToys.nl de grootste webshop van de Benelux. De erotiekgigant is bezig met een Europese uitrol en is inmiddels in zeven verschillende landen te vinden. Met een team van specialisten adviseert en informeert de webshop hun klanten via hun blog EasyToys Magazine en EasyToys TV. De missie luidt: een plezierig seksleven voor iedereen.

EDC Retail werd in 2007 door Eric Idema opgericht, heeft zo'n 200 medewerkers in dienst en zette in 2020 ruim 65 miljoen euro om.