WILDLANDS verjaardagsfeest

Dit jaar bestaat WILDLANDS Adventure Zoo Emmen 5 jaar en dat moet gevierd worden. Op 25 maart is het precies 5 jaar geleden dat WILDLANDS haar deuren opende voor de bezoekers. Vanwege de huidige coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om dit jubileum daadwerkelijk op 25 maart op het park te vieren. Vandaar dat er is besloten om het verjaardagsfeest een half jaar uit te stellen.

Toch wil WILDLANDS de dag dat het park exact 5 jaar bestaat niet zomaar voorbij laten gaan. In samenwerking met RTV Drenthe halen we herinneringen op en blikken we terug naar bijzondere momenten uit de afgelopen 5 jaar. En, we kijken vooruit naar toekomst, de komende 5 jaar WILDLANDS. Op donderdag 25 maart, vanaf 8.10 uur, zijn we om het uur live met onze gasten. Deze uitzendingen zijn te volgen via radio, dag-tv én natuurlijk via de website van de regionale omroep. Radio Drenthe zendt uit vanaf de zendmast in Hoogersmilde op de frequenties 90.8 FM en in Zuidoost Drenthe op 99.3 FM.

WILDLANDS is het jubileumjaar begonnen met een winactie van januari tot en met 18 maart op de sociale media kanalen. Men kon zijn/haar meest mooie ervaringen met een dier insturen en een unieke overnachting in het park tijdens een WILDcamp winnen. Er zijn inmiddels al vier winnaars geselecteerd en het park zoekt nog één avonturier. Filmpjes van de winnaars zijn hier te bekijken.