WILDLANDS weer open op 26 januari 2022

Tijdens de persconferentie op dinsdagavond 25 januari 2022 is  bekend gemaakt dat o.a. dierentuinen de deuren vanaf woensdag 26 januari 2022 weer mogen openen voor het publiek. Na een sluitingsperiode van ruim 5 weken is WILDLANDS uiteraard ontzettend blij met dit goede nieuws en kunnen de medewerkers (en dieren!) niet wachten om de bezoekers vanaf 26 januari 2022 weer te mogen begroeten in het park.

 

Let op: Horecalocaties nog niet volledig geopend
Helaas is het operationeel niet haalbaar om alle horecalocaties vanaf woensdag 26 januari as. volledig te openen. Dit heeft te maken met o.a. de bevoorrading van onze restaurants en de voorbereidingen. Gasten kunnen wel terecht bij een aantal geselecteerde horecapunten, welke met een beperkt assortiment (beperkt) open zijn. WILDLANDS verwacht vanaf vrijdag 28 januari as. alle restaurants weer volledig geopend te hebben.  

Er zullen nog wel een aantal maatregelen gelden in het park, zodat bezoekers op een veilige en verantwoorde manier een dagje uit kunnen. Hieronder de actuele coronamaatregelen op een rij: 

Actuele parkinformatie

Voor meer informatie rondom coronamaatregelen en de actuele status van het park, klik hier

Abonnementen van WILDLANDS worden automatisch verlengd met het aantal dagen dat het park gesloten is geweest. Abonnementhouders hoeven hiervoor niets doen.

Daggasten die voor de periode tot en met 25 januari jl. al een hadden ticket gereserveerd krijgen deze week persoonlijk bericht om het dagbezoek om te zetten naar een andere datum.