Wordt WILDLANDS het Leukste Uitje van Nederland?

WILDLANDS maakt kans op de titel het Leukste Uitje van Nederland 2021. Dit is de publieksprijs namens 4,5 miljoen ANWB-leden. De wedstrijd wordt gezien als de belangrijkste toeristische verkiezing van Nederland.

De beoordeling is aan de hand van criteria zoals gastvrijheid, sfeer, aanbod en prijs/ kwaliteitverhouding. Om in aanmerking te komen voor de titel het Leukste Uitje van Nederland moet een park jaarlijks meer dan 450.000 bezoekers trekken en landelijke bekendheid hebben. Omdat WILDLANDS is genomineerd voor de landelijke prijs is het park uitgesloten voor de nominatie van het leukste provinciale uitje. De verkiezing van het Leukste Uitje in de categorie ‘landelijk’ bestaat uit één stemronde met 39 kanshebbers, waarop leden hun stem uit kunnen brengen vanaf 22 juli tot en met 1 november 2020 via de website van de ANWB. Begin 2021 wordt de uiteindelijke winnaar bekend.  

WILDLANDS is sinds de opening van het park elk jaar één van de genomineerden voor de titel het Leukste Uitje van Nederland. Directeur Erik van Engelen is uiteraard blij met deze nominatie: ‘WILDLANDS stond aan het begin van de corona-crisis in de top 3 van de meest gemiste landelijke uitjes en we zien de bezoekerswaarderingen op bijvoorbeeld waarderingssite Zoover nog verder stijgen. Dat we nu ook weer in de race zijn voor deze titel van de ANWB, maakt ons trots. Andere jaren zijn we altijd in de top 10 geëindigd. Maar het zou toch een geweldige opsteker zijn voor het park en de medewerkers als we dit keer ook daadwerkelijk zouden winnen?

Wil jij WILDLANDS helpen om de titel Het Leukste Uitje van Nederland 2021 in de wacht te slepen? Laat dan jouw stem achter via www.stemopwildlands.nl