Zesde editie WILDnights in WILDLANDS

Op tweede kerstdag 26 december 2023 tot en met 7 januari 2024 is WILDLANDS Adventure Zoo Emmen ook in de avonduren geopend tijdens de zesde editie van WILDnights. Tijdens de kerstvakantie kunnen bezoekers namelijk na zonsondergang in het donker van een sfeervol verlicht dierenpark genieten.

Tijdens deze zesde editie is er voor het eerst een schaatsbaan in Nortica. Ook keren er ‘oude bekenden’ terug, zoals de (water)projecties in de Nijlpaardenpoel en in het olifantenverblijf buiten. Fonteinshow Serenga Fountains is volledig vernieuwd en de geluidsband in de bootjes van Rimbula River is aangepast aan de tocht door een donkere jungle. De blacklight-route met verlichte fantasiefiguren in Jungola is dit jaar uitgebreid. Op diverse plekken in het park zijn foodpleinen met foodtrucks, waarbij voor het eerst ook het deel bij Momma’s Restaurant in Serenga is geopend. WILDLANDS luisterde ook naar de bezoekers van eerdere edities en gaat daarom de spectaculaire licht- en lasershow – voorheen de eindshow – op het centrale Mondiala Plein nu meerdere keren per avond laten draaien. Zo kan iedereen van dit lichtspektakel genieten.

WILDnights is van 26 december t/m 7 januari dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur, behalve op 31 december en 1 januari. Abonnementhouders van het park hebben gratis toegang tot WILDnights, mensen zonder abonnement betalen online 16,00 en aan de kassa 17,50 euro. Reguliere dagbezoekers kunnen deze hele periode aan het eind van de dag ook blijven om WILDnights mee te maken. Meer informatie en tickets via www.wildnights.nl