Zomer in de winkels!

Nu de zomer voor de deur staat heeft WILDLANDS in de diverse winkels op het park leuke aanbiedingen voor jullie! Zo krijg je in De Expeditie tot 30% korting op home-deco artikelen uit de voorjaarscollectie voor in huis of de tuin (aanbieding geldig tot 30 september 2022). En bij Toko Tokeh (in Rimbula) vind je naast de collectie edelstenen ook trommelstenen en grote geodes. De aanbieding in deze shop betreft een ketting met hanger + een gratis edelsteen voor €7,95. De (online) zomerdeal deze periode betreft een kleurrijk WILDLANDS strandlaken voor €17,50. Vergeet niet om in Serenga eens bij Asante Gifts binnen te lopen en ontdek daar de nieuwe graveermachine. Vanaf €12,50 kun je een 100% lederen armband laten personaliseren.

Nieuw in De Expeditie is ook de bestelzuil in de winkel. Zo kun jij een kussen, mok of bijvoorbeeld dekbedovertrek persoonlijk maken met je eigen tekst. Bestel via de zuil en krijg je gepersonaliseerde item binnen drie werkdagen thuis geleverd. Wil je ook graag gepersonaliseerde WILDLANDS-artikelen, maar ben je niet in de gelegenheid om naar het park te komen? Deze artikelen kun je ook nog steeds via de webshop vanuit je luie (strand)stoel bestellen. 

En op vertoon van je geldige abonnement krijg je altijd 10% korting in de souvenirshops én bij alle horecalocaties. De korting geldt niet voor snoep en service artikelen (batterijen, postzegels enzovoorts).