Opa en oma abonnementen WILDLANDS

Opa Gerard en oma Ineke Smit uit Bergentheim werden vandaag verrast met het allereerste opa en oma abonnement van WILDLANDS. Zij wonnen de actie die WILDLANDS vorige week online zette, door een lieve e-mail van hun dochter Rienke. Want niet alleen zijn zij grootouders van zes kleindochters, daarnaast vangen zij in een gezinshuis ook al 17 jaar kinderen op die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen. Toch proberen zij ook hun opa en oma-rol goed te vervullen en dus kan een WILDLANDS-abonnement voor vele mooie grootouder-momenten zorgen.
 
Samen met drie van hun zes kleindochters kregen Gerard en Ineke vanmiddag uit handen van WILDLANDS-directeur Erik van Engelen de eerste opa en oma pasjes en konden zij direct gaan genieten van het park. Vanaf 10 december 2020 kunnen alle opa's en oma's zo'n abonnement afsluiten; deze is alleen te verkrijgen bij de Informatiebalie van het park.
 
Een opa en oma abonnement is een voordelige keuze als je vaker met een aantal kleinkinderen WILDLANDS wilt bezoeken. De abonnementspassen voor de kleinkinderen staan niet op naam en kunnen dus voor alle kleinkinderen gebruikt worden. Vraag bij de Informatiebalie of een opa en oma abonnement bij jou past.