Alleen toegang met geldig coronatoegangsbewijs

Op basis van de laatste persconferentie en de daaruit voortvloeiende verplichte maatregelen die voor ons als dierenpark gelden, hebben wij als park moeten besluiten om vanaf maandag 15 november alleen toegang te verlenen aan bezoekers met een geldig coronatoegangsbewijs bij de ingang.

Door de verschillende coronamaatregelen die wij moeten doorvoeren in ons park met 24 hectare, met binnen- en buitenlocaties, met een backstage route, horeca binnen en buiten, winkels en attracties hebben wij op dit moment geen andere keuze. Op deze manier kunnen wij voor elke bezoeker en medewerker een gezellig en veilig dagje uit garanderen.  Hierdoor vervalt de verplichting om in het park mondkapjes te dragen, ook hoeft de 1,5 meter niet nageleefd te worden, dit mag uiteraard wel. 

Vergeet dus niet om vanaf maandag 15 november naast je toegangsbewijs ook je identiteitsbewijs en coronatoegangsbewijs mee te nemen op de dag van jouw bezoek. Dit geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar.

De actuele coronaregels die in ons park gelden kun je vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op via +31(0)591 850 855 of info@wildlands.nl.