Hostmanship Experience met Bas Hoogland 9 november 2021

Op 9 november maken we kennis met Bas Hoogland en zijn gepassioneerde verhaal over hostmanship. Hij was bijna 19 jaar commercieel directeur van Landal GreenParks. Mede onder zijn leiding groeide Landal van 15 naar 75 parken en won het bedrijf veel onderscheidingen. Begin 2015 verliet hij Landal voor een rustiger tempo. Samen met z’n vrouw exploiteert hij nu een uniek vakwerkhuis: ‘De Heerlijkheid Vijlen’ een bijzondere B zonder B in Zuid-Limburg. Hij ging van 13.500 huisjes terug naar 1!

Ook adviseert hij recreatiebedrijven op het gebied van productontwikkeling en commercie. Als veelgevraagde spreker over klantvriendelijkheid en hostmanship zet hij mensen aan het denken over een eigen rol in dit proces waarbij het ook gaat over cultuur, samenwerken, initiatief nemen en leiderschap tonen. Bas ‘pakt het publiek’ op een bijzondere wijze, onder het motto: ‘aardig zijn kost niks’. Hij verstaat als geen ander de kunst het andere mensen naar de zin te maken. Met 30 jaar ervaring in de hospitality branche kan hij, vanuit het hart en de praktijk, beeldend en met humor hierover vertellen.

Na dit inspirerende verhaal gaan we aan tafel voor een bijzonder experience diner en genieten van een culinair hoogstandje in het theater. Kortom een avond die je niet mag missen.

Meld je uiterlijk 1 november a.s. aan voor deze avond via onderstaand formulier