Recepties en borrels

Op zoek naar een bijzondere en sfeervolle locatie om iets te vieren? In WILDLANDS kun je samen uitgebreid borrelen in de tropische sferen midden in de jungle of tijdens een heerlijk zomeravond met uitzicht op de savanne.

Receptiearrangement

Wanneer jullie iets te vieren hebben is er de mogelijkheid om te kiezen voor het receptiearrangement. De gasten zullen worden ontvangen met een kop koffie of thee en een heerlijk stuk gebak. Uiteraard is het voor de gasten belangrijk dat zij met elkaar kunnen netwerken, het liefst onder het genot van een hapje en drankje. Dit is dan ook de reden dat er na het ontvangst verschillende soorten dranken worden geserveerd met diverse borrelhapjes en garnituren.

Direct starten met een borrel? Dit valt ook zeker onder de mogelijkheden. Je kunt de receptie zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Hiervoor denken we graag mee en stellen we een arrangement op maat samen.

Extra beleving

Om de receptie een extra boost te geven is het mogelijk om dit te combineren met één van onze activiteiten. Begin de avond met een rondleiding door het park onder begeleiding van onze gids(en) of kies voor entertainment gedurende de avond. Ook hierin denken we graag met je mee!

Informatie en reserveren

Voor meer informatie over onze locaties en de verschillende receptie mogelijkheden kun je contact met ons opnemen. Direct een receptie op maat willen laten samenstellen? Ook dat kan!

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?