WILDcamp

DE MEEST BIJZONDERE OVERNACHTING VAN NEDERLAND Ben je op zoek naar een originele en avontuurlijke overnachting met heel veel extra’s? Kom dan op zaterdag 15 september 2018 naar WILDLANDS en overnacht in de jungle tijdens WILDcamp.

Tijdens WILDcamp slaap je, zoals de naam al doet vermoeden, in een tent. Maar voordat dat zover is, maak je een heuse expeditie door een park dat langzaam donker wordt. We laten je WILDLANDS zien, horen, ruiken, proeven én voelen op een manier die je vooraf niet had kunnen bedenken.

PROGRAMMA WILDCAMP

17:00 – 19:00 uur, kennismaken en bodem leggen
Ontvangst in Rimbula Restaurant en kennismaking met de gids en andere expeditieleden. Jullie eten samen en leggen een goede bodem voor de ontdekkingstocht die jullie te wachten staat. 

19:30 – 22:00 uur, uitdelen materiaal en op expeditie
Op het Kompasplein wordt het materiaal uitgedeeld dat jullie nodig hebben voor de expeditie. Gewapend met plattegrond, rugzak, zaklantaarn en verrekijker maken jullie een spannende GPS-tocht door WILDLANDS.
Het is stil in het park. Er zijn geen andere gasten en de meeste dieren maken zich op voor de nacht. Maar er zijn ook dieren die juist nu actief worden… Ogen en oren goed openhouden dus!

22:00 – 00:00 uur, ontdekken slaapplek en varen in het donker
Als het goed is, ontdekken jullie rond deze tijd de plek waar jullie overnachten. Er is wat tijd om de slaapplekken gereed te maken en de rest van het kamp te bekijken. Maar voordat jullie de slaapzakken induiken, staat er nog een drankje en hapje op het terras in Jungola klaar. Geniet van het oorverdovende lawaai dat in de jungle te horen is en misschien maken jullie zelfs nog een boottocht in het donker!

00:00, slapen…
Het is tijd om te slapen. Als dat lukt.

8:00 – 9:30 uur, ontbijten en dieren wakker maken
Mochten jullie nog niet wakker zijn geworden van de brullende leeuwen, dan wekt de gids jullie. Na een lekker ontbijt gaat de expeditie verder. Jullie zien verschillende dieren ontwaken en ervaren hoe WILDLANDS klaar gemaakt wordt voor weer een nieuwe dag. Nog energie over? Jullie zijn van harte welkom om de hele dag te blijven! 

RESERVEREN WILDCAMP

WILDcamp is volgeboekt. Je kunt je niet meer aanmelden.

De kosten voor WILDcamp bedragen 100 euro per persoon voor abonnementhouders en 115 euro per persoon voor niet–abonnementhouders. Reserveren kan door het formulier hieronder in te vullen.
Wat je zelf mee moet nemen: goede schoenen, campingbedje of luchtbed, slaapzak of dekens, kussen, toiletspullen en geschikte slaapkleding (jullie slapen overdekt, maar in een open ruimte).